Masque Theatre Company

Blues, blues

Blues, blues:

Denne historie fører os udad en sti klædt i blåt. Original blues musik viser dem ud på enrejse lidt ligesom i OZ. To klovne drager ud på en ridderfærd i enverden, som de har fantaseret om. Der forekommer distraktioner såvel som konflikter undervejs, ledsaget af en mini shakespearesktragedie spillet af dukker.Med hjælp af en ven (hinanden) er detderes håb at sejre. Ledsaget af blues musik, mime og dans er deresmål i sigte”.

Mask Theatre Company (USA)

Det internationalt kendte maske- og bevægelses kompagni MASQUE optræder med enestående teaterstykker, som lægger særlig vægt på at udtrykke sig igennem masker og dukker. Teaterkompagniet MASQUE har siden 1980 optrådt på fire kontinenter for over en million mennesker.
Kompagniets leder Larry Hunt er skuespiller, instruktør, maske skaber samt underviser. Han har i løbet af de sidste 30 år optrådt i det meste af U.S.A, Canada og mange andre lande inklusive Kina, Japan, Australien, Polen, Danmark, Finland, Israel, Bulgarien, Serbien og England. Larry har produceret samt optrådt med originale stykker inden for rammerne af MASQUE, et internationalt og turnerende teaterkompagni, som Larry skabte i1980. Larry har udviklet sine egne unikke maskeforestillinger. Igennem stykker som forbinder historiske masketraditioner med teknikker inspireret af ZeAmi såvel som Peter Brook. Samtidig med solo forestillinger med egne masker – og dukker har Larry i flere lande i udstrakt grad samarbejdet med andre optrædende kunstnere.
Larrys forestillinger kan opleves i form som vignetter samt som stykker af normal længde.

For yderligere information kan Larry kontaktes på +01-203-266-7479 eller mail
maskwaljh@aol.com eller kig på hjemmeside http://www.masque-hunt.org/

 

 

 

 

 

 

 

[flv]https://aeroe.maskefestival.dk//videos/lh.flv[/flv]

Ærø Højskole
Brogade 1
Ærøskøbing
Danmark