Teatro Duo Mondi

Teatro Due Mondi blev grundlagt i 1979, og siden da har gruppen igen og igen arbejdet med og forsket i, hvordan man laver og tænker teater.
Den eneste, man ved i begyndelsen, er, hvad man ikke ønsker at være og hvad man ikke ønsker at gøre. Derfor har vi lidt efter lidt forsøgt at erkende vores behov og ønsker og søgt bekræftelse i vores arbejde.
Fra de allerførste forestillinger har vi været inspireret af gruppeteatrenes erfaringer, som udsprang af teaterkollektiverne i Italien, og samtidig har vi arbejdet hen imod den historiske avantgarde.
Vi fandt, at det var den rigtige vej at gå for os: Et forsøg på at skabe et teater med udgangspunkt i skuespilleren, sammensat som en maskine af hundredtusinde tekniske løsninger.

FIESTA har været spillet før i Danmark og er en festlig farverig fortryllende fantrolig forrygende maskeforestilling fuld af løjer, musik og sang og dans på stylter og meget mer Medmindre man er god til italiensk forstår man ikke et kvidder – og det gør man så alligevel. En morsom afart af de traditionnelle europæiske commedia dell arte masker er i brug – men absolut ikke i traditionel forstand.

GRATIS